Η Δήμητρα Τσαντίδου είναι η δημιουργός του Bee Elixir. Ξεκίνησε τις σπουδές της ως στέλεχος Εμπορικής Διοίκησης σε ελληνοαγγλικό κολλέγιο. Για δώδεκα χρόνια προσέφερε, εξελίχτηκε και απέκτησε εμπειρία στους τομείς των πωλήσεων, του μαρκετινγκ, του λογιστηρίου και της εξυπηρέτησης πελατών σε διάφορες εταιρείες.

Το 2011 αποτέλεσε σταθμός, όπου η αναζήτηση προσωπικού σκοπού την οδήγησε στην αλλαγή επαγγελματικής πορείας, επιλέγοντας το δρόμο της  ανθρωποκεντρικής αισθητικής.

Κατέχει το διεθνές δίπλωμα αισθητικής Cidesco, ενώ ειδικεύεται τώρα στη Μελισσοθεραπεία και την Εναλλακτική Ολιστική Αντιγήρανση.  Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά.

Έχει παρακολουθήσει πολλές εκπαιδεύσεις και συνέδρια στους τομείς της αισθητικής, της υγείας και της ευεξίας (αισθητική, σπα, εναλλακτικές θεραπείες, παρασκευή φυσικών καλλυντικών, διατροφή, ιατρική, ιατρική αισθητική), καθώς και του μανατζμεντ και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε πέντε συνέδρια αισθητικής και υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ταξιδεύει συχνά στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και ενημέρωσης και είναι μέλος ελληνικών και ξένων φορέων ομορφιάς και υγείας. Παράλληλα, αρθρογραφεί στο περιοδικό Μελίαμα του Επιστημονικού Κέντρου Μελισσοθεραπείας.

Το 2013 αποδέχτηκε την πρόταση ενός ιατρού – ομοιοπαθητικού να εισηγηθεί, για πρώτη φορά, στο 10ο Συνέδριο του Επιστημονικού Κέντρου Μελισσοθεραπείας στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών. Έκτοτε, μελέτησε και ερεύνησε εκτενέστερα τη μέλισσα, τα προϊόντα της, καθώς και τη δράση τους στο δέρμα, στην ομορφιά και στον ανθρώπινο οργανισμό σε θεωρητικό, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο.

Επιθυμώντας να μοιραστεί τις επιστημονικές γνώσεις και κυρίως να δείξει, με απλούς τρόπους, το πώς μπορούμε να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, δημιούργησε με πάθος και αγάπη το διαδικτυακό χώρο Bee Elixir, πιστεύοντας ακράδαντα στη θαυματουργή δύναμη της φύσης.

Η Μέλισσα αποτελεί το Ελιξίριο της νεότητας και της μακροζωίας!

Καλωσορίσατε!

error: Content is protected !!